Dit is wat we allemaal doen:

Wij bieden een breed scala aan diensten. Deze zijn apart, of in een combinatie af te nemen. We geloven in onze diensten, die volledig in hun kracht staan als ze niet los van elkaar, maar naast elkaar ingezet worden. Dat noemen wij de kracht van de combinatie.

De klantreis: tegenwoordig een niet te missen en toch ook niet te onderschatten begrip. In veel gevallen begint ons traject met de klant bij de klantreis. Daarmee bedoelen we niet de Zonvakantie naar Bonaire die onze klant laatst heeft gemaakt, maar de reis van de klant van de klant. Begrijp je ‘m nog?

De kracht van een goed marketingbureau zit in het strategisch meedenken. Het beter begrijpen wie de klant van de klant nou eigenlijk is. Hoe kunnen we de doelgroep van onze opdrachtgever beter begrijpen, om die te kunnen bereiken?

Strategisch meedenken is moeilijk. Het is iets waar we nog genoeg stappen in kunnen zetten, al zijn we op de goede weg. Om verder te groeien als strategische meedenker, ofwel een echt goed marketingbureau, is het belangrijk om de combinatie te zoeken. We zijn nuchtere, West-Friese meedenkers. Teamplayers. En samen komen we verder.

Dit zijn onze diensten:

Strategie

Bedrijfsidentiteit
We houden van spiegels. Onze knappe koppen (ahum) moeten wel goed voor de dag komen hé. Bedrijven ook. Daarom houden we ze graag een spiegel voor en kijken we samen naar wie ze nou echt zijn, wat ze doen en wat ze willen bereiken.

Positionering
Bedrijfsidentiteit helder? Mooi. Dan kunnen we het hebben over de positionering van een bedrijf/organisatie. We gaan met de klant op zoek naar hoe er over het bedrijf, de organisatie of het merk gedacht wordt. Top of mind!

Campagnestrategie
Heel leuk hoor, zo’n campagne. Maar hoe lang is er bij de strategie stilgestaan? We streven ernaar om met de klant telkens tot een goed onderbouwde campagnestrategie te komen. Dat maakt het resultaat beter en het werk makkelijker!

Offline communicatie

Vormgeving
Of het nu gaat om een nieuw logo, signing op een bedrijfswagen of een nieuwsbrief, onze vormgevers weten er raad mee. Mark, Michel en Stefan zijn alle drie totaal verschillend, wat telkens weer tot nieuwe, originele invalshoeken leidt.

Direct mail
Met de deur in huis vallen, dat doen we graag bij Indrukwekkend. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Niet zonder reden is direct mail ook in deze tijd een enorm interessant promotiemiddel, waar onder meer Frank en Edwin zich wel raad mee weten.

Drukwerk/ print
Behoeft dit nog enige introductie? Drukwerk/ print is de grondlegger van het huidige Indrukwekkend en nog onverminderd bij ons aanwezig. Het is bij ons een komen en gaan van drukwerk orders. Het is echt druk-werk. Badum tsss.

Signing
Van bedrijfswagen tot gevel, wij weten er raad mee. Ron lijkt een zesde signtuig te hebben, want hij weet altijd te benoemen welk bord of busje aan verbetering toe is.

Relatiegeschenken
Voor ons is het elke dag Valentijnsdag. We houden van onze klanten en voorzien ze dus graag af en toe van een cadeautje. Naast een gift bieden we het ook aan als dienst. Eindejaarsgeschenk nodig? Wij regelen het!

Voorraadbeheer en opslag
Stefan is onze chef voorraadbeheer. Hij houdt de voorraden aan drukwerk en ander eerder gefabriceerd materiaal bij, zodat klanten dat altijd af kunnen roepen. De klant zet het in het bestelsysteem, Stefan pakt het in, doet een wheelie op de vorkheftruck en geeft het mee aan de koerier.

Online Marketing

E-mailmarketing
E-mailmarketing werkt, zeker Business to Business, nog steeds enorm goed dus bieden wij het uiteraard aan als dienst. Sarina en/of Sander denken na over de strategie en schrijven teksten, onze vormgevers maken een ontwerp (goh) en Alex zorgt ervoor dat technisch alles gereed staat. Klaar? Versturen maar!

Online advertenties
Display ads of testimonials: Sarina en Sander weten hun weg. Voor verschillende klanten hebben we al display advertenties mogen inzetten en de eerste testimonial zal ook niet lang meer op zich laten wachten.

SEO
Search engine optimization, ofwel SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, is een verzamelnaam voor de werkzaamheden die je doet om sitepagina’s zo hoog mogelijk te laten ranken in zoekmachines als Google. Een beetje ranking the stars, maar dan zonder die vervelende Patty Brard.

SEA
Als je tegen Sarina of Sander zegt dat SEO hetzelfde is als SEA dan heb je de poppen aan het dansen. Search engine advertising is een compleet ander vakgebied, wat zich toespitst op het adverteren van sitepagina’s in zoekmachines, om op die manier meer verkeer naar de website te krijgen. In tegenstelling tot SEO is dit dus wel betaald verkeer en vraagt dit om een totaal andere strategie.

Social media marketing
Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter. Veel verschillende platformen die elk een ander publiek en daarmee informatiebehoefte aantrekken. Onze online marketeers zijn vergroeid met hun telefoon en om die reden altijd op de hoogte van de laatste (adverteer)mogelijkheden.

Monitoring
Meten = weten. Je hoort het je vroegere leraar statistiek nog zeggen. Toch had die kalende, koffieverslaafde man best gelijk. Sarina en Sander bouwen bijna maandelijks een dashboard voor klanten die een nieuwe website hebben, willen gaan adverteren, SEO oppakken of een combinatie daarvan. De data in de dashboards worden iedere maand gerapporteerd aan de betreffende klant. Want meten = weten.

Websites

Web-development
Het toevoegen van Hans-Peter, Alex en Michel van NewFish betekende een flinke digitalisering van Indrukwekkend. Voor iedere klant hebben onze webdevelopers Alex en Hans-Peter samen met vormgever Michel en de rest van het team een passende oplossing.

Webdesign
Een winkelwagentje linksboven en een home button rechtsonder? Het kan wel, maar we adviseren het niet. Bij de vormgeving van onze websites bekijken we niet alleen wat visueel aantrekkelijk is, maar ook wat technisch het handigst is.

Hosting
We bieden hosting aan via onze hostingpartners Kinsta en Siteground, waardoor onze ervan klanten op aan kunnen dat hun site veilig en vertrouwd in de lucht blijft.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram